Показ документального фільму «Три історії Галичини»

14.11.2011

відбудеться 15-21 листопада 2011 року в п’ятьох містах: Києві, Харкові, Львові, Чернівцях та Одесі. В рамках показу пройде загальне обговорення за участю представників студентської молоді, етнічних спільнот, громадських діячів, місцевої влади та інших членів місцевої громади. В Харкові – 16 листопада.

Стипендії на 2012 р. від Фонду ім. Джона Сміта

10.11.2011

Мета тритижневої програми - зміцнення і розширення розуміння демократичного процесу та ефективного держуправління шляхом навчальних програм і стажувань у Великобританії, які демонструють функціонування та роль громадських організацій в демократичному суспільстві.

Шукаємо експертів з питань збереження школи при загрозі її закриття

10.11.2011

й співавторів правового практичного посібника для освітян. СЦГІ запрошує до співпраці науковців, представників державного та недержавного секторів, фахової вчительської й батьківської громадськості, які зацікавлені в участі у розробці видання або в освітніх заходах

Чеслав Мiлош та нова Європа

10.11.2011

Лекція А.Міхніка, яка відбулася 17 вересня 2011 р. у Львові під час XVIII Форума видавців. "Читати Мілоша сьогодні вкрай необхідно для того, щоб захиститися від хвилі націоналістичної фундаменталістської глупоти, від кітчу, від таблоїда, від хвилі рефлексійного поклоніння грошам, ринкові без людського обличчя і тому подібним явищам; для того, щоб сприймати світ з повною відповідальністю, як філософ, поет та інтелектуал"

З робіт учнів – фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе «Права людини – моя власна думка»

09.11.2011

Вступне слово – Ніна Кусайкіна. Автори робіт – учні: Анастасія Андрушко (с.Полонне Хмельницької обл), Федір Веніславський (м.Харків), Олександр Феєр (с. Сторожниця Закарпатської обл.), Анна Калюжна (м. Богодухів Харківської обл.), Елена Гудулина (г. Саранськ, Россия), Микола Опенько (с. Полонка, Волинська обл.), Гнат Забродський (м.Львів), Анастасія Гбур (с.Двірці Львівської обл.), Надія Яцина (с.Нивиці Львівської обл.)

Роботи фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе «Права людини – моя власна думка»

09.11.2011

Вступне слово

Права людини – нав’язана світу ліберальна концепція чи природна необхідність?

09.11.2011

З робіт фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе «Права людини – моя власна думка»

Являются ли механизмы защиты прав человека в моей стране эффективными?

09.11.2011

Из работ финалистов Восьмого Международного конкурса ученических и студенческих сочинений-эссе "Права человека - мое собственное мнение"

Стрімко зростає кількість наших громадян, що звертається до ЄСПЛ і отримують позитивне рішення... Як це, на ваш погляд, співвідноситься з престижем держави та якістю національного судочинства щодо захисту прав людини?

09.11.2011

З робіт фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе «Права людини – моя власна думка»

Європейська конвенція про захист прав і основних свобод людини (Навчальна справа–А)

09.11.2011

З робіт фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе «Права людини – моя власна думка»

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль