Памяти Гавела

19.12.2011

Ушел человек, воплощавший в своем творчестве и в своей общественной деятельности дух чешского народа и чешской культуры – дух трезвой разумности и мудрой иронии.

Промова з нагоди відзначення Міжнародного дня прав людини

15.12.2011

"...Я знаю, що це питання болісне для багатьох людей і що упередження, які стоять на заваді захисту прав ЛГБТ, спираються на глибоко вкорінені особисті, політичні, культурні й релігійні переконання. І я стою зараз перед вами з повагою, розумінням і смиренністю... Чимало людей, зокрема і я, пережили глибокі зміни наших переконань у цій сфері протягом років, у міру того, як ми розмірковували про це, втягувались у діалоги й дебати і входили в особисті й професійні стосунки з людьми, які виявлялися геями..."

Другий Міжнародний конкурс публікацій про толерантність, інтеграцію, взаємоповагу і порозуміння в суспільстві

02.12.2011

До участі в конкурсі запрошуються професійні й громадянські журналісти, штатні та позаштатні співробітники загальнонаціональних і регіональних редакцій, студенти факультетів та відділень журналістики, старшокласники з Білорусі, Молдови, Росії, України, які опублікували в друкованих періодичних ЗМІ або розмістили в інтернет-ЗМІ матеріали із зазначеної тематики тільки в період з 1 січня по 31 грудня 2011 р.

Права людини в Україні

25.11.2011

З робіт учнів – фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе «Права людини – моя власна думка»

Суддя та довершений суперкомп’ютер разом приймають рішення. Як вам подобається така ідея?

25.11.2011

З робіт учнів - фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе «Права людини – моя власна думка»

Docudays UA в Харкові: 25 листопада – 9 грудня 2011 (оновлено)

25.11.2011

Розклад показу в Харкові та інформація про фільми Восьмого міжнародного фестивалю документального кіно про права людини.

Дивний сон (Байка)

25.11.2011

З робіт учнів – фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе "Права людини – моя власна думка"

«Ми вшануємо жертв Голодомору лиш тоді, коли не дозволимо собі ставати творцями пекла у своєму краї»

25.11.2011

Сьогодні, в день ушанування жертв Голодомору, скажімо собі беззастережно: будь-яке ностальгійне загравання зі страхітливими тоталітарними ідеологіями минулого є зневаженням мучеництва їхніх жертв і прокладанням шляху до нових злочинів.

Релігійна свобода: глобальні виміри

17.11.2011

Потужне повернення релігії на публічну арену, в глобальну політику і міжнародні відносини, підйом войовничого ісламу, сплеск індуїстського, сикхського, іудейського фундаменталізмів призвели до посилення релігійної нетерпимості і системним спробам представників одних релігій обмежити свободи іновірців... Все більш серйозну загрозу релігійній свободі представляє і войовничий секуляризм, що відмовляє цілим групам і окремим особам на гідне вираження своїх релігійних почуттів.

Два года назад погиб Сергей Магнитский

16.11.2011

"...если они продолжат покрывать своих дружков, то потеряют остатки законности в глазах собственного народа и возможность выезжать за пределы страны"

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль