Конкурс есе: «Білль про права в США: уроки демократії для України»

18.12.2012

Центр політологічних досліджень (м. Донецьк), спільно з порталом “Американські клуби в Україні” та Київським ресурсним центром для випускників (АRС) запрошують студентів дати відповіді на ці актуальні запитання у форматі есе. Учні старших класів - члени Євроклубів та “американських клубів” України - також запрошуються надсилати есе на конкурс!

Правова бібліотека – для школярів Чугуєва

16.12.2012

В ході Всеукраїнського тижня права в Чугуєві була відкрита правова бібліотека для учнів шкіл.

Польско-украинский проект «Сознательная молодежь – демократическое общество» в Луганской области

30.11.2012

Противодействие насилию в школе; повышение роли учителя в ненасильственном разрешении конфликтов в школе, углубленное понимание прав человека и навыки защиты собственных интересов в конфликтных ситуациях; уменьшение негативных психических последствий конфликтов, в которых жертвами являются ученики; повышение качества решения конфликтов в школе благодаря использованию польского опыта медиации.

Пам’ятна дошка Янушу Корчаку

21.11.2012

відкрита в Києві 20 листопада, у Всесвітній день дитини, за сприяння Центру європейських гуманітарних досліджень НаУКМА

Очередной реформаторский «зуд» приведет к социальному коллапсу села

18.11.2012

Село должно получить деньги на развитие, а не избавляться по указке сверху от человеческого ресурса, способного обеспечить это развитие.

Родители украинских школьников должны выбирать между здоровьем ребёнка и его знаниями

14.11.2012

Учёба в украинских школах – сплошной стресс и непомерные нагрузки. Родителям приходится делать нелёгкий выбор между здоровьем ребёнка и качественными знаниями.

Дні Януша Корчака в Києві

13.11.2012

Людина, яка стала легендою ще за життя, класик дитячої літератури, педагог-новатор, зачинатель діяльності на захист прав дитини і повної рівноправності дітей. Програма заходів: 13-20 листопада 2012 р.

Єврокомісія оголошує конкурс проектів у сфері культури

13.11.2012

Європейська Комісія оголошує конкурс проектів «Підтримка культури як вектору демократії та економічного зростання». Останній термін подання заявок – 18 грудня 2012 р.

Юные гиды готовы встречать гостей на выставке по правам человека

04.11.2012

Выставка расположилась на втором этаже Луганской областной универсальной научной библиотеки им. М. Горького и доступна для просмотра с 3 по 10 ноября (кроме пятницы - 9 ноября)

Про проект, який закликає вчителів думати і діяти демократично

02.11.2012

Проект «Думати демократично: впровадження у зміст освіти підходу, заснованого на правах людини» передбачає роботу, пов’язану із розробкою та просуванням методичних рекомендацій та програмних документів щодо включення проблематики принципів та цінностей демократії і прав людини у зміст шкільної освіти.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль