Запрошуємо на Всеукраїнський форум «"Компас": Пошук орієнтирів в правозахисній освіті»

20.08.2014

Шановні колеги та колежанки!

9-10 вересня 2014 року в Києві відбудеться всеукраїнський форум «Компас»: пошук орієнтирів в правозахисній освіті». Захід буде проходити за участю міжнародних гостей з Ради Європи. До участі запрошуються усі, хто зацікавлені в формальній та неформальній освіті у галузі прав людини та демократії. Очікується, що у Форумі візьмуть участь 80 людей і він стане найбільшим майданчиком року для обговорення питань правозахисної освіти.

Саме освіта та просвітництво виступають одним із ефективних інструментів системних змін в суспільстві, коли права людини з мови міжнародно-правових стандартів стають нормою нашого життя. Особлива роль в цьому процесі належить роботі з молоддю. Тому на Форумі ми поговоримо про виклики перед формальною та неформальною освітою у галузі прав людини на даний час. Для цього під час Форуму відбудуться:

1) Презентація україномовного видання посібника «Компас» та практичні семінари з його використання.

2) Обговорення різних освітніх дій в галузі прав людини та демократії.

3) Презентація просвітницької діяльності Ради Європи в галузі прав людини.

4) Консультації Ради Європи щодо підтримки української молоді.

5) Обговорення пріоритетів неформальної освіти в галузі прав людини.

Форум організовується Центром Громадянських Свобод, Радою Європи та Міністерством молоді та спорту України.

Участь є безкоштовною. Учасники та учасниці заходу забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами, для іногородніх забезпечується проживання та відшкодовування транспортних витрат.

Для участі потрібно до 26 серпня заповнити аплікаційну форму за посиланням: bit.ly/1rMCORU Відбір учасників та учасниць здійснюється по мірі надходження анкет. Пріоритет надається тим, хто вже має досвід провадження формальної чи неформальної освіти в галузі прав людини.

У разі виникнення запитань просимо звертатись до координатора освітніх програм Центру Громадянських Свобод Назарія Боярського (050-411-20-42, [email protected]).

Див. також текст оголошення з гіперпосиляннями: Anons_Campas_09-10.09.14

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль