Четверта щорічна Літня Дебатна Школа

18.07.2014

Четверта щорічна Літня Дебатна Школа! 10-16 серпня 2014 року!

6 незабутніх, теплих, сонячних днів у чудовій компанії - що може бути краще? Ми знаємо! 6 незабутніх, сонячних, теплих днів у чудовій компанії досвідчених і не дуже дебатерів, професіональних тренерів, теплого моря, гарного настрою і душевних вечорів :)

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Федерація дебатів України» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» запрошує Вас на Літню Дебатну Школу 2014.

 

ЛДШ 2014 розрахована на тих, хто за тиждень часу бажає отримати нові знання з дебатів, ораторської майстерності та технологій публічного виступу, менеджменту дебатних проектів, створення та розвитку дебатних клубів.

Всі зареєстровані учасники будуть розділені на дві групи:  

1. Новачки - в неї потраплять всі, хто тільки роблять свої перші кроки в дебатах або хочуть познайомитись з цією грою. Досвідчені тренери навчать Вас мистецтву слова(тренінги з  правил дебатів, аргументації та контраргументації), після чого Ви зможете випробувати отримані знання у дебатному турнірі.  

2. Досвідчені - призначена для тих, хто має певний досвід гри в дебати та організації дебатних заходів, але хочуть перейти на інший рівень розвитку себе, як дебатера, організатора, лідера  та отримати знання для того, щоб надалі успішно судити, тренувати і організовувати дебатні заходи. 

Цьому не навчать в університеті!

Весела розважальна вечірня програма нікого не залишить байдужим. Готуйтесь до тематичних вечірок.

 

Місце проведення: курорт Затока, Одеська обл.

Датипроведення: 10-16 серпня 2014 року.

Вартість участі: для всіх учасників школи участь здійснюється на пільгових умовах  (покриваються витрати на проживання, 2-разове харчування (обід та вечеря), тренувальну та інтеграційна програма, методичнi матеріали) та учасники сплачують організаційний внесок у наступному розмірі:

група «Досвідчені» - 480 грн; 
група «Новачки» з міст Дніпропетровськ, Одеса, Київ, Харків, Івано-Франківськ - 480 грн;  група «Новачки» з інших регіонів України - 250 грн., а також ця група отримує компенсацію витрат на проїзд з місця перебування до м. Одеси та у зворотному напрямку.

 

Для участі необхідно подати заявку, заповнивши одну з наступних реєстраційних форм: учасники групи «Новачки» з м. Дніпропетровськ, Одеса, Київ, Харків, Івано-Франківськ: http://s3s.so/CE52; учасники групи «Новачки» з інших регіонів Україниhttp://s3s.so/nR89 ; група  «Досвідчені»: http://s3s.so/pg77.

Заявки на участь приймаються з 14 по 23 липня 2014 року включно.   Відбір учасників буде здійснюватись на конкурсній основі, за результатами розгляду заявок. Кількість місць обмежена

 

Літня Дебатна Школа 2014 – це 80 молодих, ерудованих та амбіційних  молодих людей; це 3 моря – море знань, море друзів і Чорне море ;)

Не зволікайте! Проведіть літо з користю та наповніть життя спогадами, які залишаться з Вами назавжди.

 

Контактна інформація:

068 255 75 91 – Анна   

063 202 27 03 – Павло  

Детальна інформація:

vk.com/sds_2014

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль