версія для друку

Громадянська Освіта, 2012,  №30
Оголошення та повідомлення

Конкурс проектів від Посольства Канади на 2012-2013 рік

25.10.2012
джерело: gurt.org.ua

Канадський фонд у 2012-2013 роках запрошує українські місцеві об‘єднання та організації розробити пропозиції та подати заявки на фінансування проектів, що пов’язані з одним чи кількома наступними пріоритетами та напрямами діяльності:

Захист прав людини

  • Підтримка ініціатив, які сприяють реалізації громадянських, політичних, економічних, соціальних і культурних прав для усіх членів суспільства
  • Підтримка проектів, спрямованих на інкорпорацію стандартів та принципів дотримання прав людини в діяльності суспільних інституцій та програм, спрямованих на підвищення обізнаності, поваги та необхідності впровадження прав людини
  • Сприяння ініціативам, щодо зміцнення поваги до прав жінок та захисту дітей.

Демократичне управління

  • Сприяння ініціативам, присвяченим кращому управлінню, вдосконаленню правової системи та антикорупційним заходам (робота проти усіх форм корупції, в тому числі здирство та хабарництво)
  • Підтримка проектів громадських організацій, що сприяють підвищенню обізнаності щодо ситуації з корупцією в Україні та найкращі антикорупційні заходи, що застосовуються за кордоном (у західних країнах та у сусідніх чи пострадянських країнах).

Свобода слова та засобів масової інформації

  • Підтримка проектів громадських організацій, що поширюють цінності свободи засобів масової інформації та професійної журналістики
  • Підтримка ініціатив, які сприяють свободі думки та її вираження, включаючи свободу безперешкодно дотримуватися своїх переконань та свободу шукати, одержувати і поширювати інформацію та ідеї будь-якими ЗМІ та незалежно від кордонів.

Максимальна сума гранту становить 50 тис. канадських доларів (приблизно 400 тис. грн., що може змінюватись залежно від коливань обмінного курсу). Внаслідок обмежених ресурсів фонду та великої кількості заяв на фінансування, слід відзначити, що гранти з максимальною сумою можуть бути ухвалені лише за надзвичайних обставин. Зазвичай, гранти надаються у сумі від 5 до 15 тис. канадських доларів (приблизно від 40 до 120 тисяч грн.).

Апліканти повинні продемонструвати зобов’язання щодо проекту через залучення додаткових грошових та/чи матеріальних ресурсів. Апліканти мають забезпечити мінімум 40% грошових та/чи матеріальних ресурсів з інших джерел.

Кінцевий термін подання заявки: 9 листопада 2012 року.

Детальні умови конкурсу за посиланням.

Контакти

 

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль