Тренінг для освітян та активістів малих громад Сходу України, школи яких знаходяться під ризиком закриття

23.09.2012

 

Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує команди шкіл сільської місцевості та малих промислових місць Луганської, Донецької та Харківської областей до участі в дводенному тренінгу «Організація кампаній громадського представництва задля збереження шкіл у власних громадах». Орієнтовне місце й дати проведення тренінгу – м. Луганськ, 19-20 жовтня 2012 р.

Тренінг допоможе представникам малих громад якісніше підготуватися до здійснення активних громадських дій задля збереження шкіл в своїх громадах.

Під час заходу учасники розглянуть такі питання:
- законодавча база створення, ліквідації та реорганізації ЗНЗ;
- функціонування ініціативних груп;
- планування та проведення кампаній на захист громадських інтересів;
- інструменти дій під час громадських кампаній.

Після тренінгу учасникам буде запропоновано взяти участь у конкурсі малих грантів з впровадження на місцях громадських ініціатив із захисту та збереження освітніх послуг у власних громадах.

Умови участі в тренінгу: подання заявки від двох представників (від школи та місцевої громади); організатори забезпечують запрошених учасників харчуванням і проживанням під час заходу, роздатковими матеріалами та навчальною літературою, компенсують витрати на проїзд.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити реєстраційну анкету (додається або можна скачати на сайті СЦГІ за посиланням http://totalaction.org.ua/content/treninh-dlja-osvitjan-ta-aktyvistiv-malykh-hromad-skhodu-ukrajiny-shkoly-jakykh-znakhodjatsj ) та надіслати її до 10 жовтня 2012 року на електронну адресу [email protected] або факсом на номер (0642) 491 374 чи поштою на адресу: СЦГІ, 30-й квартал, б.2 кв. 14, м. Луганськ, 91005.

Із додатковими питаннями звертатися до менеджера проекту Вадиа Сабініна за телефонами (0642) 491 374, 099 043 40 24.

 

Тренінг є частиною проекту  «Разом до збереження та розвитку освітніх послуг в малих громадах», який реалізує Східноукраїнський центр громадських ініціатив за фінансової підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного Фонду «Відродження».

 

***

Контакти:

Оксана Дрєпіна, керівниця проекту
«Разом до збереження та розвитку освітніх послуг в малих громадах»
[email protected]
http://totalaction.org.ua

Реєстраційна анкета

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль