Конкурс на участь у Школі з прав людини для вчителів

25.02.2009
джерело: edu.helsinki.org.ua

Оголошується конкурс на участь у Школі з прав людини для вчителів, що організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини спільно з Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».

До участі у конкурсі запрошуються вчителі та викладачі загальноосвітніх навчальних закладів та вищих навчальних закладів І – ІІ ступеню акредитації, які викладають або планують викладати права людини в рамках окремих курсів, факультативних занять або в позакласній роботі.

Учасники Школи зможуть отримати знання та вміння щодо прав людини, побудови навчально-виховного процесу на принципах прав людини, форм та методів викладання прав людини та суміжних тем, включаючи можливості інтеграції відповідних тем у різні навчальні дисципліни.  

Школа проходитиме у формі тренінгу з 21 по 28 березня 2009 року. По закінчені тренінгу його учасники зможуть разом зі своїми учнями брати участь у мережевій програмі «Ініціативи молодіжних груп: права людини», що передбачає підготовку та реалізацію молодіжних міні-проектів спрямованих на пропагування та захист прав людини. Презентація найкращих реалізованих ініціатив відбудеться у жовтні 2009 року під час підсумкової конференції. 

Претенденти на участь у Школі мають бути практикуючими педагогами, які готові:
-  проводити уроки, факультативні заняття з прав людини;
-  відвідувати усі заняття протягом 7-денного тренінгу;
-  співпрацювати з недержавними організаціями;
-  по закінчені тренінгу провести молодіжний освітній захід в школі та поділитись результатами; 
-  співпрацювати в команді з іншими учасниками Школи. 

Місце проведення Школи: санаторій «Журавушка», с. Пухівка, Броварський район, Київська область.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, витрати на проїзд до місця проведення й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда). 

Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору та телефонного інтерв’ю.

Подати заявку на участь у конкурсі можна двома способами:  

1)  Заповнити Заявку кандидата в режимі он-лайн за адресою http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1227111845 і дочекатись підтвердження про отримання вашої заявки;

2)  Завантажити формуляр Заявки кандидата за адресою http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1235558186 та надіслати заповнений формуляр в один із способів, що є зручнішим для вас:

E-mail: [email protected]
або
Факс: (044) 417-41-18
або
Поштова адреса: 04071, м. Київ, вул. Олегівська, 36, кім. 309

Просимо звернути увагу, що документи повинні надійти не пізніше 17.00, 9 березня 2009 року.

Заявки, отримані пізніше зазначеного терміну розглянуті не будуть. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати до 12 березня 2009 року.

Докладніше про програму можна дізнатись в Інтернеті: www.edu.helsinki.org.ua

Контакти для отримання додаткової інформації:
E-mail: [email protected]

Контактна особа:
Сергій Буров (моб. тел.: +380509219967)

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль