версія для друку

Громадянська Освіта, 2009,  №06
Права дитини

Кампанія «Безпека дітей в Інтернеті» стартує в навчальних закладах Черкас

13.02.2009
джерело: www.civicua.org
У партнерстві Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру, РНГО Центр соціального партнерства та Черкаського управління освіти 10 лютого було проведено навчальний тренінг для старшокласників «Безпека дітей в Інтернет».

В Україні стартує місяць безпеки в Інтернеті за ініціативи «Майкрософт Україна» - це соціальна кампанія, що проходить у підтримку Європейського дня безпечного Інтернету (10 лютого) і покликана привернути увагу громадськості до проблеми, пояснити дітям та підліткам, а також їхнім батькам, яка небезпека чекає на них в Інтернеті і як від неї захиститися.

На даному заході були присутні 21 учень із 10 шкіл м. Черкаси. Під час тренінгу учасникам було продемонстровано фільм «Практичні поради дітям з безпеки в Інтернеті», презентовано електронний сайт «ОН-Ляндія», шляхом проведення різних вправ та творчих завдань узагальнено загрози, які є в мережі і правила, яких потрібно дотримуватися, щоб уникнути небезпек.

Після проходження учнями тренінгу передбачається, що вони застосовуючи отриманні знання та інформаційні матеріали, проведуть заходи просвітницького характеру на тему «Безпека дітей в Інтернет» для молодших учнів своєї школи.


Джерело : РНГО "Центр соціального партнерства", Черкаський офіс

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль