версія для друку

Громадянська Освіта, 2007,  №24
Оголошення та повідомлення

Всеукраїнська літня дебатна школа

25.07.2007
джерело: www.civicua.org

ВМГО «Дебатна Академія» за сприянням ВМГО „Фундація Регіональних Ініціатив" та ВМГО „Українська Студентська Спілка" запрошують молодь з різних регіонів України взяти участь у Всеукраїнські літній дебатній школі, яка відбудеться з 11 по 15 серпня у м. Бердянськ, на базі Бердянського державного педагогічного університету.

Двері школи відкриті для всіх, хто хоче познайомитись з правилами дебатів, вдосконалити свою майстерність та навички гри, поділитися знаннями з іншими, конструктивно та весело пограти в дебати, обговорити методично-організаційні питання дебатного руху в Україні, зробити крок до вдосконалення суддівства та отримати море задоволення від спілкування з друзями та однодумцями, ласкавого сонця та природи берегів Азовського моря!

Програма школи побудована таким чином, щоб бути максимально цікавою та корисною для дебатера з будь-яким досвідом. Програма складається з організаційної, навчально-методичної, ігрової та розважальної частин. Участь в окремих заходах школи може бути обов’язковою або факультативною (за бажанням). Мови школи: українська, російська.

Під час школи будуть проведені тренінги з правил для початківців та досвідчених гравців; наради з регіонального розвитку, суддівства та розвитку шкільних дебатів в України; дебатний турнір за правилами Британського формату Парламентських дебатів, а також турнір з фан-дебатів.

Заходи школи розраховані на 40 осіб. Реєстраційний внесок відсутній. Учасникам школи надається можливість безкоштовного проживання у гуртожитку. Оргкомітет продовжує пошук коштів для забезпечення учасників безкоштовним харчуванням (близько 30 грн./доба). Витрати на проїзд не відшкодовуються.

Для участі у школі необхідно заповнити та надіслати реєстраційну форму на електронну адресу ВМГО «Дебатна Академія»: [email protected] з назвою повідомлення « Summer Camp», не пізніше 31 липня 2007 року . Якщо ви маєте досвід та бажання прийняти участь у школі в якості тренера, окрім реєстраційної форми також необхідно підготувати програму та стислий зміст заходу, який ви хочете провести (на 1-3 сторінки).

Одразу після отримання вашої реєстраційної форми Оргкомітетом буде здійснено підтвердження попередньої реєстрації. У випадку, якщо кількість отриманих реєстраційних форм перевищить кількість місць у школі, остаточний відбір учасників буде здійснено Оргкомітетом колегіально на основі інформації, наданої у реєстраційних формах. Не пізніше 3 серпня 2007 р., усі зареєстровані особи отримають електронне повідомлення з остаточним підтвердженням або скасуванням реєстрації.

З усіх питань, що стосуються організації та участі у Всеукраїнській літній дебатній школі, ви можете звернутись до Голови Оргкомітету Віце-президента Академії Анастасії Москаленко за тел. 8 (067)-3055560; або на е-мейл ВМГО «Дебатна Академія»: [email protected]

Джерело : ФРІ

Автор : ВМГО «Дебатна Академія»

Додатки : Реєстраційна форма та додаткова інформація (doc-file (110.592 kb) )

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль