Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1510153067


Підлітку про поліцію: практичний порадник

08.11.2017
автор: Володимир Батчаєв
джерело: umdpl.info

Підлітку про поліцію: практичний порадник / Батчаєв В. К. – К. : Асоціація УМДПЛ, 2017 р. – 60 с.

ЗАВАНТАЖИТИ

Автор Володимир Батчаєв
Редактори Оксана Полулях, Євген Крапивін
Літературний редактор Тетяна Гончарук
Дизайн, верстка Іван Юрчик

У п’ятому практичному пораднику серії “Ти і поліція” викладено базові поради для дітей (неповнолітніх старшого шкільного віку), як поводити себе з працівниками поліції.

Порадник викладено простою для розуміння мовою та не обтяжено посиланнями на правові норми, які регулюють ту чи іншу ситуацію. Окремо до кожного розділу додаються поради для батьків, що дає можливість спільного засвоєння порад, викладених у пораднику.

Найбільш типові ситуації згруповано у такі тематичні блоки: “Пред’яви документи і виверніть кишені”, “Відчиніть – поліція!”, “Вам потрібно прибути до відділення поліції”, “Ви порушили громадський порядок. Проїдьмо до відділення для складання протоколу”, “Це ти скоїв злочин? Зізнавайся!”, “Побиття у поліції”.

Цей практичний порадник орієнтовано не тільки на дітей (неповнолітніх) старшого шкільного віку, а й на їх батьків та всіх небайдужих до правової освіти нового покоління.

ЗАВАНТАЖИТИ У ФОРМАТІ PDF.

Безкоштовно отримати паперову брошуру можна, надіславши за адресою: [email protected] або на Фейсбук-сторінку такі дані:
поштову адресу (або відділення Нової пошти+телефон)
прізвище та ім’я.

 

Рекомендувати цей матеріал