Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1485360774


Хочете більше знати про підхід, заснований на правах людини? Реєструйтеся для участі у тренінгу для громадських активістів

25.01.2017
автор: United Nations Development Programme
джерело: www.ua.undp.org
Впродовж січня-лютого 2017 року ПРООН та ГО «МАРТ» організовують вісім регіональних тренінгів, присвячених підходу, заснованому на правах людини (ППЛ). Семінари проводитимуться для регіональних громадських організацій та мають на меті зміцнити їхній потенціал із застосування ППЛ у їхній роботі.

У грудні 2016 р. ПРООН разом із партнерською організацією «МАРТ» провели триденний тренінг для 18 тренерів із різних громадських організацій. Під час цього тренінгу, організованого за підтримки ПРООН, експерти з прав людини з восьми регіональних центрів (хабів) громадських організацій мали змогу краще зрозуміти основоположні принципи ППЛ, навчитися інтегрувати його у свої програми і проекти, а також попрактикуватися, як проводити тренінги з цієї теми.

Тепер ці тренери будуть передавати свої знання із ППЛ іншим організаціям громадянського суспільства (ОГС) в своїх областях. Очікується, що вони охоплять до 160 громадських активістів.

Тренінги проводитимуться за таким графіком:

25-27 січня 2017 р.: тренінг з ППЛ у Чернігові, організований ГО «МАРТ»

2-4 лютого 2017 р.: тренінг з ППЛ в Ужгороді, організований «Центром громадських ініціатив»

6-8 лютого 2017 р.: тренінг з ППЛ у Львові, організований НУО «Жіночі перспективи»

9-11 лютого 2017 р.: тренінг з ППЛ у Рівному, організований Комітетом виборців України

16-18 лютого 2017 р.: тренінг з ППЛ у Дніпрі, організований НУО «Тамаріск»

20-22 лютого 2017 р.: тренінг з ППЛ у Кропивницькому, організований НУО «Територія успіху»
23-25 лютого 2017 р.: тренінг з ППЛ у Херсоні, організований НУО «Захист»



28 лютого - 2 березня 2017 р.: тренінг з ППЛ у Краматорську

У майбутньому проекті з підтримки громадянського суспільства ПРООН підтримуватиме конкретні ініціативи, запропоновані громадськими організаціями для вдосконалення їхньої політики і практики і приведення їх у відповідність до принципів ППЛ.

Щоб зареєструватися для участі у тренінгах або отримати додаткову інформацію, звертайтеся до пані Олени Урсу, [email protected].

Рекомендувати цей матеріал