Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1473414844


Всеукраїнський конкурс навчально-методичних розробок з прав людини

09.09.2016
джерело: ehrh-ch.org.ua

Українська Гельсінська Спілка з прав людини за підтримки Програми USAID «Права людини в дії» в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» за сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини оголошує Всеукраїнський конкурс навчально-методичних розробок з прав людини (уроків та виховних заходів).

Конкурс проводиться для сприяння реалізації Національної стратегії з прав людини (Указ Президента України №501/2015) та Всесвітньої програми освіти в сфері з прав людини (прийнята Генеральною Асамблеєю ООН у 2004 р.), з метою поширення інформації про права людини, розвитку зацікавленості щодо актуальних питань в сфері прав людини, виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської молоді, зацікавленої у правозахисній діяльності, сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції, формування в українському суспільстві поваги до гідності людини.

До участі в Конкурсі запрошуються педагогічні працівники/ці, творчі колективи навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій незалежно від фахової освіти, педагогічного стажу, віку.

Всі лауреати конкурсу отримають дипломи, кращі розробки будуть розміщені на сайті http://edu.helsinki.org.ua. Учасники конкурсу, які зайняли І, ІІ та ІІІ місця, отримують дипломи переможців та цінні подарунки. Нагородження переможців відбувається публічно, за участі представників співорганізаторів Конкурсу і висвітлюється у ЗМІ. Навчальний заклад, де працює переможець/ця отримує можливість проведення семінару з прав людини організаторами Конкурсу за участю провідних експертів в цій галузі.

Останній термін подання навчально-методичних розробок на Конкурс – 17.00, 1 листопада 2016 р.
Уроки та розробки виховних заходів та реєстраційну анкету просимо надсилати в електронному вигляді на адресу: з поміткою «Конкурс навчально-методичних розробок».
З більш детальною інформацію про Конкурс та зразком реєстраційної анкети Ви можете ознайомитись в Положенні про Конкурс .

Для додаткових запитань та консультацій просимо звертатися за телефоном: (096) 890-22-09, або надсилати запитання на адресу електронної пошти Конкурсу -
Контактна особа – Олег Охредько.

Рекомендувати цей матеріал