Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1360839221


З’їзд юридичних клінік вищих навчальних закладів України

14.02.2013
джерело: gurt.org.ua

Асоціація юридичних клінік України інформує, що 1 березня 2013 року відбудеться З’їзд юридичних клінік вищих навчальних закладів України. Захід відбуватиметься у м. Києві за адресою: вул. Набережно - Хрещатицька, 27, к.4. Початок о 9-00.

Метою З’їзду є оновлення мережі юридичних клінік та визначення орієнтирів їх подальшого розвитку. Юридичні клініки, які не братимуть участі у З’їзді, не будуть визнаватися членами Асоціації та в подальшому не одержуватимуть від її органів інформації щодо навчальних та інших заходів юридичного клінічного руху.

До участі у зазначеному заході запрошуються уповноважені представники юридичних клінік, для чого необхідно до 15 лютого 2013 року надіслати заповнену заявку на участь, а також оформити для участі у З’їзді офіційний документ про уповноваження.

Заявка на участь у З’їзді має містити:

Заповнені заявки на участь, а також організаційні питання просимо адресувати членам оргкомітету З’їзду Юлії Матвєєвій ([email protected], 044 425 53 61) та Андрію Галаю ( , 044 561 18 71).

Контакти

Порядок денний З’їзду юридичних клінік України

  1. Звіт Голови правління Асоціації юридичних клінік України про діяльність, а також про діяльність МБФ "Фундація юридичних клінік України".
  2. Реєстрація юридичних клінік як членів Асоціації юридичних клінік України.
  3. Обговорення змін до Статуту Асоціації юридичних клінік України, необхідність змін у статуті МБФ "Фундація юридичних клінік України.
  4. Оновлення керівних органів.
  5. Визначення стратегічних напрямків розвитку юридичного клінічного руху України.
  6. Напрями співпраці Асоціації з державними органами та недержавними інституціями.
  7. Створення Міжвідомчої робочої групи з питань нормативно-правового регулювання юридичної клінічної освіти.

 

Рекомендувати цей матеріал