Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1343392751


В Києві презентовано монографію Олега Андроса про екологістські рухи

27.07.2012
джерело: andros.kyiv.in.ua

 26 липня 2012 р. в Гостиному дворі в м. Києві відбулася презентація книги кандидата політичних наук Олега Андроса "Екологістські рухи в сучасному політичному процесі".

Презентація пройшла у форматі "питання-відповідь", жваво та насичено. Автор розповів про особливості природоохоронних рухів у Європі на противагу українським реаліям, про формування партій європейського типу "знизу", на основі низових ініціатив. Було обговорено, зокрема, питання про те, як кожна людина може долучитися до природоохоронного руху, та наскільки можна довіряти сучасним політичних партіям в Україні.
     Висловлюємо подяку Мистецько-громадському центру "Гостинна республіка" у Гостиному дворі на Контрактовій площі за надану можливість провести презентацію.

На даний момент книга доступна для придбання у автора (вартість 30 грн.), планується продаж її у одній із книжкових мереж.
     Книга доступна для прочитання у форматі “pdf” на таких сайтах:
http://issuu.com/ecoart/docs/environmental_movements
http://nature-first.info/wp-content/uploads/2012/07/ek_ruh.pdf

Про автора: Олег Андрос – кандидат політичних наук, активіст Національного екологічного центру України, Дружини охорони природи м. Києва "Зелене майбутнє", Спілки вільних журналістів "Природа над усе".
     У 2007 році закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка (спеціальність "політологія"). За фахом – політолог, викладач соціально-політичних та філософських дисциплін. У 2010 р. закінчив аспірантуру на кафедрі політичних наук Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2011 р. здобув ступінь кандидата політичних наук за спеціальністю "політичні інститути та процеси". Автор понад 20 наукових публікацій у фахових виданнях.
     У громадському природоохоронному русі з 2005 р.

Про книгу: монографія написана на основі кандидатської дисертації автора, яка створювалася у період активного постання руху "Збережи старий Київ", під час протестів у харківському парку Горького та інших резонансних природоохоронних подій сучасної України. Книга описує ідеологію та особливості структури природоохоронних рухів у Європі та США, процес їх перетворення на політичні партії.

Для довідок: , т. 097 502 75 51.

Рекомендувати цей матеріал