Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1317898132


Конкурс на участь в навчальному курсі «Освіта з прав людини – нові методи успішного навчання»

06.10.2011
автор: Марія Ясеновська
джерело: www.edu.helsinki.org.ua

Харківська обласна фундація «Громадська Альтернатива» оголошує конкурсний відбір учасників навчального Курсу «Освіта з прав людини – нові методи успішного навчання». Захід проводиться за підтримки Директорату з питань молоді та спорту Ради Європи в рамках Підтримки розвитку освіти з прав людини для дітей та молоді через неформальну освіту та молодіжну роботу: Національні тренінгові курси з освіти у сфері прав людини для молоді. Курс є одним із заходів Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

До участі у Курсі запрошуються активісти громадського руху, тренери та мультиплікатори з України віком від 19 до 28 років, які мають бажання впроваджувати освітні програми з прав людини для молоді використовуючи посібник Ради Європи з навчання молоді правам людини - «Компас». Перевага буде надаватись випускникам освітніх заходів Програми «Розуміємо права людини» та Молодіжного правозахисного руху.

Під час Курсу учасники зможуть:  

Вимоги до потенційних учасників:  

Окрім зазначених вище вимог, під час відбору буде враховуватись регіональне представництво та гендерний баланс.

Навчання в рамках Курсу буде проходити у м. Чернігові в приміщенні  готелю «Санрайз» з 7 по 11 листопада 2011 року. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, роздаткові матеріали, а також відшкодовують транспортні витрати (потяг або автобус) у розмірі 75% від вартості проїзду.

Для участі в конкурсному відборі потрібно необхідно зареєструвати свою кандидатуру на участь у курсі «Освіта з прав людини – нові методи успішного навчання» та дочекатись підтвердження реєстрації Вашої кандидатури. Для реєстрації необхідно заповнити анкету онлайн http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1259310204

У розділі анкети «Якщо Ви маєте бажання зазначити додаткову інформацію, яка на Вашу думку є важливою, додайте її в це поле» просимо зазначити орієнтовну вартість Вашого проїзду до Києва або Чернігова.

Ваша кандидатура вважається зареєстрованою, якщо Ви отримали повідомлення про це від організаторів.

Планується додаткова телефонна співбесіда з потенційними учасниками.

Останній день подачі заявки – 20 жовтня 2011 року.

Заявки, надіслані пізніше зазначеного терміну, розглядатись не будуть. Про результати відбору учасникам конкурсу буде повідомлено до 25 жовтня 2011 року.

Контактна особа:  

Марія Ясеновська, ХОФ «Громадська Альтернатива», т. 0504023456, e-mail: та .

Рекомендувати цей матеріал