Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1283932711


Міжнародний молодіжний фотоконкурс «АНТИ-конфлікт» продовжено

08.09.2010
джерело: www.civicua.org

У зв’язку з аномальною спекою цього літа і тим, що більшість потенційних учасників конкурсу «зникли» з міст ближче до природи і тимчасово розлучилися з Інтернетом, вирішено продовжити Міжнародний молодіжний фотоконкурс «АНТИ-конфлікт» до 25 вересня 2010 року. Запрошуй друзів, розміщувати фото і перемагай!

Нагадуємо, що до участі у конкурсі запрошуються молоді фотографи віком 15-30 років, що проживають в Україні, Грузії, Азербайджані й Польщі. Фотографії на конкурс приймаються лише в електронному вигляді на сайті конкурсу (www.anti-conflict.ekoart.org) до 25 вересня 2010 року включно.

Фотографії, подані на конкурс, мають відображати наслідки конфліктів в країнах-учасницях проекту (Україна, Грузія, Азербайджан, Польща) та/або альтернативні (конструктивні, мирні) способи врегулювання конфліктних ситуацій, які, на думку автора, будуть сприяти зменшенню кількості та зниженню руйнівної сили конфліктів.

Авторам пропонується подавати фотографії в таких тематичних категоріях:

- соціально-побутові конфлікти (до цієї групи організатори відносять побутові, соціально-економічні та політичні конфлікти);
- військово-етнічні та міжнаціональні конфлікти (конфлікти, в тому числі військові, причиною яких стали непорозуміння між націями або етнічними групами);
- ґендерні конфлікти (конфлікти, що виникають на ґрунті нерівності та дискримінації жінок та чоловіків за ознакою статі);
- екологічні конфлікти (конфлікти у сфері взаємодії людини/людства і природи);
- конфлікти між особистістю й суспільством (конфлікти, пов’язані з негативним сприйняттям суспільством поведінки та/або вигляду окремого індивіда).

Переможці та призи
Переможці конкурсу (по одному в кожній категорії) і власники заохочувальних призів будуть визначені міжнародним журі не пізніше 1 жовтня 2010 р. Шляхом голосування на сайті додатково буде визначений володар призу глядацьких симпатій. Нагородження переможців цінними призами відбудеться у жовтні 2010 року.

Кращі фотографії візьмуть участь у фотовиставці, яка відбудеться у Донецьку (Україна) протягом 2 тижнів у жовтні 2010 р., а також будуть опубліковані на дисках, які розповсюджуються безкоштовно серед некомерційних організацій в країнах-учасницях конкурсу з метою ілюстрування заходів з подолання конфліктів і виготовлення соціальної реклами.

Фотоконкурс проводиться у межах Міжнародної молодіжної творчої акції «АНТИ-конфлікт».
Організатор акції – Донецький міський молодіжний центр мистецтв «ЕкоАрт».
Партнери акції:
• Асоціація журналістів «ПостФактум» (Тбілісі, Грузія)
• Ініціативна група «Молодь за рівність» (Баку, Азербайджан)
• Польська асоціація з навчання правам людини «Компас» (Вроцлав, Польща)

Фінансову підтримку акції надають:
Європейський Молодіжний Фонд Ради Європи Європейський Молодіжний Фонд Ради Європи та Посольство Королівства Норвегія в Києві.

Із запитаннями щодо проведення конкурсу звертайтеся до організаторів електронною поштою з приміткою в темі листа «Фотоконкурс» або телефоном:
Контактна особа: Валентина Сахненко
e-mail:
тел. +38 095-494-18-21, +38 097-292-80-60
Приєднуйся в Контакте та у Facebook, щоб оперативно отримувати новини конкурсу!



Джерело : Донецький міський молодіжний центр мистецтв «ЕкоАрт»

Додатки : Анонс фотоконкурса "АНТИ-конфликт" (рус., укр., англ.) 
Конкурс Анті-конфлікт ( Konkurs_ANTIconflict.doc, 62 Kb )    

Рекомендувати цей матеріал