Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1263543925


День безпечного Інтернету

15.01.2010
автор: Артур Кочарян
джерело: www.civicua.org

9 лютого 2010 року в Україні проходитиме День безпечного Інтернету. Кампанія відбудеться на підтримку Європейського Дня безпечного Інтернету та покликана привернути увагу суспільства до цієї проблеми, розказати батькам про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в Інтернеті, та як захистити себе від цих ризиків.

Із збільшенням кількості юних користувачів мережі Інтернет в Україні більш актуально постає питання про безпеку у віртуальному світі. У відповідь на ситуацію, яка склалась в Україні — мільйони користувачів віртуальної мережі не знають всіх ризиків, на які можуть потрапити в он-лайні — компанія «Майкрософт Україна» у 2008 році ініціювала створення Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті. Вже другий рік підтримується ця ініціатива. Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті за ініціативою «Майкрософт Україна» на початку 2009 року оголосила про запуск соціальної кампанії «Місяць безпечного Інтернету».

Соціальна акція набирає все більших масштабів — все більше людей підтримують ідею безпеки дітей в Інтернеті.

9 лютого 2010 року в Україні проходитиме День безпечного Інтернету. Долучіться до цієї соціально важливої кампанії!

Шановні вчителі, ви можете для свого навчального закладу замовити тренінг для учнів та їхніх батьків. Також, приєднавшись до кампанії Дня безпечного Інтернету, Ви можете провести у своєму закладі тренінги, відкриті уроки, круглі столи, батьківські збори. На сайті Онляндії для вас містяться необхідні методичні матеріали, корисні ресурси для підготовки до цих заходів.

Окремий розділ на сайті містить матеріали для батьків із конкретними порадами, рекомендаціями та інструкціями для забезпечення безпеки своїх дітей в Інтернеті. Дізнайтесь як захистити себе та свою родину!

Соціальна акція триває та охоплює все більше людей, які підтримують ідею безпеки дітей в Інтернеті. Висловіть свою думку, підписавшись під Петицією!

Приєднуйтесь до проведення соціальної кампанії. Обирайте зручний для вас формат: відкриті уроки у школі, зустрічі для батьків, тренінги, голосування під Петицією або участь у конкурсі.

Джерело : Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті

Рекомендувати цей матеріал