Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1247144465


Підтримка діяльності літніх шкільних відпочинкових закладів

09.07.2009
джерело: www.civicua.org

Міжнародний фонд «Відродження» спільно з Міністерством освіти і науки України оголошують конкурс "Підтримка діяльності літніх шкільних відпочинкових закладів"

Мета конкурсу
– попередження бездоглядності та безпритульності дітей середнього і старшого віку шляхом підвищення якості послуг по роботі з дітьми вразливих категорій та відпочинку учнівської молоді у літніх пришкільних оздоровчих закладах (таборах), подовженню їх діяльності протягом серпня 2009 року.

Учасники конкурсу - до участі у конкурсі запрошуються: пришкільні оздоровчі табори, оздоровчі заклади (табори) від шкіл-інтернатів та шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами, а також недержавні неприбуткові організації, які здійснюють роботу з дітьми, молоддю, вчителями.

Цільова аудиторія – діти вразливих категорій населення, котрі потерпають від наслідків кризи віком до 18 років, що потребують підтримки за принципом субсидіарності (тобто пріоритет віддається найбільш вразливим категоріям громадян).

Конкурс має переважно регіональну спрямованість - для громадських і комунальних закладів, які діють у районних центрах, селищах та селах.

Передбачається надання фінансової підтримки дитячим (шкільним) літнім відпочинковим закладам (таборам) для підвищення якості та продовження їхньої оздоровчої діяльності та організованих форм проведення дозвілля протягом серпня 2009 року. Фінансування надаватиметься для поліпшення санітарного супроводу перебування дітей у таборі, організації або додаткового проведення кваліфікованого медичного огляду дітей, для забезпечення належної якості харчування, організації або додаткового проведення екскурсійних заходів. Фінансово заохочуватиметься закупівля додаткового дрібного спортивного та туристичного інвентарю. Фінансова підтримка передбачає також грошове заохочення (премії) керівництву та обслуговуючому персоналу відпочинкових закладів (таборів), у тому числі директорам шкіл та вчителям за додаткове трудове навантаження.

Середній розмір очікуваного від МФВ гранту – від 30 000 до 50 000 гривень.

Останній термін подання проектних пропозицій – 14 липня 2009 року.

Оголошення результатів конкурсу – до 20 липня 2009 року.

Загальний бюджет АНТИКРИЗОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ПРОГРАМИ – 2 000 000 гривень.

У разі подання заявки від закладів комунальної форми власності фінансування проектних заявок забезпечуватиметься Міжнародним фондом “Відродження” через громадські та благодійні організації, які працюють за місцем знаходження закладу і є його партнером у виконанні проекту або можуть виступити у якості такого партнера.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Проектні пропозиції слід оформити за формою Опису проекту, яка є у цьому оголошенні та надіслати її:

факсом: Міжнародний фонд “Відродження», на конкурс «Підтримка діяльності літніх дитячих та шкільних оздоровчих закладів» (номер факсу: 8-044-486 76 29

або

електронною поштою: Руслан Краплич [email protected].

Телефон для довідок: 8-044-486-24-74.

Про результати конкурсу учасників повідомлять листом.

Остаточне рішення щодо проектної пропозиції перегляду не підлягає.

Причини відмови в підтримці проектної пропозиції не повідомляються.

Джерело : Міжнародний фонд “Відродження”

Додатки : Заявка + бюджет (IRF_Competition_Schools_Camps_2009.doc - doc-file (39.936 kb) )

Див. також: Конкурс "Оздоровлення й відпочинок дітей пільгових категорій "

Рекомендувати цей матеріал