Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1238490507


Благодійний концерт у Могилянці

31.03.2009
джерело: www.civicua.org
31 березня, о 19 год., в приміщенні Культурно-Мистецького центру НаУКМА (вул. Іллінська, 9) пройде перший спільний акустичний концерт гуртів «Друга ріка» та «С.К.А.Й.» Ця цікава мистецька акція має благодійну мету - збір коштів на лікування 6-річного сина викладача факультету економічних наук НаУКМА Андрійка Жарка, хворого на рак крові.

Вже два роки дитина та її рідні мужньо борються з недугою. Наразі, всі можливості лікування в Україні вичерпано. Операція у спеціалізованій закордонній клініці, яка може врятувати життя дитини, вартує 312,5 тис. євро. Тож зараз студенти, викладачі та співробітники Могилянки, всі небайдужі долучилися до благодійної акції - збору коштів на лікування Андрійка.

ДРУГА РІКА та С.К.А.Й. співатимуть для нього! Музиканти цих гуртів – небайдужі до чужої біди, тож погодилися дати повноцінний живий акустичний концерт, роблячи цим свій вагомий благодійний внесок. Всі кошти, зібрані від продажу квитків на концерт, будуть передані на лікування дитини.
Окрім того, організатори та виконавці переконані, що інформаційна кампанія допоможе залучити до врятування Андрійка багатьох людей, здатних допомогти.
Серед запрошених на концерт –Олег Скрипка, Святослав Вакарчук, Володимир Кличко, Ігор Пелих, Ольга Богомолець та багато інших.

Більше інформації про стан Андрійка Жарка та реквізити банківських рахунків можна отримати тут.

Могилянська кампанія збору коштів на врятування Андрійка Жарка триває!

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до представника ініціативної групи Олени Лузіної: 80938503393 [email protected]

Рекомендувати цей матеріал