Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1230363764


Посібники з громадської освіти молоді та проектного менеджменту для початківців

27.12.2008
автор: Альона Каравай
джерело: www.civicua.org
Колегіум ім. Теодора Гойсса фонду ім. Роберта Боша та Спілки Мітост має на своєму сайті низку методичних та дидактичних матеріалів з неформальної демократичної освіти молоді та проектного менеджменту для вільного завантаження.

Колегіум ім. Теодора Гойсса Фонда ім. Роберта Боша та Спілки МітОст вже майже 10 років працює в сфері неформальної демократичної освіти молоді, міжнаціонального розуміння та міжкультурної комунікації. Як основна складова програми Колегії функціонує 3-річна міжнародна тренерська програма, в рамках якої готуються молодіжні тренери з різних європейських країн.

Співробітники та тренери колегіуму випустили цілу низку як теоретичних, та і практичних методичних матеріалів з неформальної демократичної освіти молоді, проектного менеджменту для початківців та міжкультурної комунікації для молоді, які кожен бажаючий може вільно завантажити. На даний момент основна частина матеріалів представлена німецькою мовою, в найближчий час на сторінку будуть додані перекладені та апробовані в Російській Федерації методичні матеріали російською мовою. В планах Колегіуму та його українських партнерів сумісна робота та видання аналогічних матеріалів українською.

Колегіум ім. Теодора Гойса з 2008 року співпрацює з українськими партнерами в рамках програми неформальної демократичної освіти молоді „Майстерня громадської активності”. Партнерами „Майстерні” є „Фундація регіональних ініциатив” (Рівне, Київ), Донецька громадська організація „Альянс”, коаліція молодіжних організацій Черкаської області „Молода Черкащина” та НУО „Клуб молодих лідерів” (Симферопіль). Інформацію про Колегіум, а також про програму „Майстерня громадської активності” в Україні можна також отримати у партнерських організацій на місцях та за посиланням.

Рекомендувати цей матеріал