Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1197548080


Проект «Покращення доступу сільського населення до правосуддя»

13.12.2007
джерело: www.gurt.org.ua

Грудень 2007 року, Україна. Проект «Покращення доступу сільського населення до правосуддя» запрошує загальноосвітні школи, громадські, благодійні організації та/або коаліції/партнерства цих організацій і закладів освіти до участі у конкурсі на кращий проект інформаційно-просвітницької кампанії з підвищення обізнаності сільського населення про правові механізми захисту своїх прав, скерованому на підтримку ініціатив, спрямованих на інформування жителів сільської місцевості щодо правових механізмів захисту своїх прав.
Проект «Покращення доступу сільського населення до правосуддя» виконується у партнерстві Творчим центром ТЦК та Інститутом громадянського суспільства за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Метою конкурсу є:
-підтримка ініціатив щодо покращення обізнаності сільського населення щодо можливостей вирішення конфліктних ситуацій у громаді в судовому та позасудовому порядку;
-надання громадянам інформації про правові механізми захисту своїх прав.

Проект буде в першу чергу підтримувати діяльність, що здійснюватиметься в партнерстві учнями, вчителями загальноосвітніх шкіл, батьками школярів та активістами місцевих організацій громадянського суспільства в сільській територіальній громаді одного із таких районів: Барський район Вінницької області, Білгород-Дністровський район Одеської області, Коломийський район Івано-Франківської області, Рожищенський район Волинської області.

Термін впровадження інформаційно-просвітницьких кампаній: очікується, що проекти будуть розпочаті 15 лютого 2008 р. та завершаться не пізніше 15 червня 2008 р.

У кожному районі-учаснику Проекту буде підтримано не більше трьох кращих інформаційно-просвітницьких кампаній та надано грант на їх впровадження.

Максимальний розмір гранту на впровадження однієї інформаційно-просвітницької кампанії - 3500 грн.
Отримувач гранту має зробити власний внесок у впровадження інформаційно-просвітницької кампанії (у будь-якій формі: грошима, волонтерською працею тощо) у розмірі не менше 5% загальної вартості кампанії.

Пакет документів, який необхідно надати, складається з:
-проектної заявки;
-кошторису;
-додатків.

Документи на конкурс мають бути надані в роздрукованому (1 примірник) та електронному (на дискеті або CD-ROM) вигляді.
Форму проектної заявки, положення про конкурс можна завантажити в мережі Інтернет за адресою: www.aj.org.ua або отримати в одному із інформаційно-консультативних офісів, що діють у районах-учасниках проекту:
-інформаційно-консультативний офіс у Барському районі, адреса: пл. 50-річчя Жовтня, 30, м. Бар, Вінницька обл., тел.: (04341) 21536, e-mail: [email protected];
-інформаційно-консультативний офіс у Білгород-Дністровському районі, адреса: вул. Леона Попова, 24, м. Білгород-Дністровський, Одеська обл., тел.: (04849) 2-83-07, e-mail: [email protected];
-інформаційно-консультативний офіс у Коломийському районі, адреса: бульвар Лесі Українки, 2, м. Коломия, Івано-Франківська обл., тел.: (03433) 24654, 22798, e-mail: [email protected];
-інформаційно-консультативний офіс у Рожищенському районі, адреса: вул. Грушевського, 12, каб.106, с. Рожище, Волинська обл., тел.: (03368) 23785, e-mail: [email protected].

Кінцевий термін подання документів - 12:00 9 січня 2008 року.

Документи на конкурс подавати за адресами, що вказані вище, відповідно до місця проживання.

Детальніша інформація у контактах:

Оксана Мисник
Творчий Центр Каунтерпарт
Проспект Бажана 30, кв. 8
02140, Київ, Україна
Teл./факс: +38 (044) 574 64 11
  +38 (044) 574 64 13
Ел. пошта: [email protected]

Рекомендувати цей матеріал