Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1194949883


Дистанційне навчання для місцевих адміністрацій і громадських організацій

13.11.2007

Харківська обласна молодіжна організація «Фундація Регіональних Ініціатив» запрошує до участі в другій серії дистанційних навчань представників органів місцевого самоврядування, діячів громадських організацій та осіб, які зацікавлені роботою в органах місцевого самоврядування.

Метою Польсько-Українського Центру Громадської Освіти (ПУЦГО) є покращення функціонування адміністрації і розвиток співпраці на місцевому рівні у Польщі та в Україні, створення системи освіти (з використанням методу дистанційного навчання) для державних адміністрацій і громадських організацій та впровадження моделі місцевого партнерства на території Польщі та України.

Конкурс оголошений для представників з Харкова та Харківської області.

Методика дистанційного навчання потребує часу й проходить через спілкування в мережі Інтернет.

Дистанційне навчання –  6 тематичних блоків, лекцій і практичних занять, які будуть реалізовуватись в індивідуальному порядку протягом 5 місяців. Друга серія навчань проводиться з грудня 2007 року по квітень (травень) 2008 року і таких тематичних блоків:

Європейська Інтеграція

  Якість в Управлінні

  Електронна Адміністрація (електронне врядування)

  Громадські Організації та Суспільна Комунікація

  Місцевий Розвиток та Екологія

  Публічна Адміністрація (державне управління) , польський досвід

Навчання буде супроводжуватись навчальними візитами польсько-українського характеру, організованими у місті Краснік (Польща) для найактивніших і зацікавлених проектом учасників навчань. 

Участь в проекті є безкоштовною. Апліканти повинні мати дійсний закордонний паспорт або завершувати процедуру оформлення паспорту до кінця 2007 року. Під час навчальних візитів учасникам покриваються витрати та проїзд, харчування та проживання. Єдину витрату, яку понесуть учасники навчальких візитів – вартість візи до РП Польща, яка з 1 січня 2007 року входить до зони Шенген і вартість візи складає 35 євро.

За результатами навчання учасники отримують сертифікати.

Дистанційне навчання проводитиметься в рамках проекту ПУЦГО, який об’єднує по 14 осередків в Польщі та Україні.  Це один з двох проектів у Польщі, який в рамках Норвезького Фінансового Механізму отримав дофінансування у пріоритеті Регіональна політика і транскордонна діяльність.

Осередком ПУЦГО в Харківській області є ХОМО «Фундація Регіональних Ініціатив».

Заявки на участь в проекті й запитання приймаються до 20 листопада 2008 р. (до 18.00) на електронну адресу:  [email protected]  (з поміткою ПУЦГО)

Скачати бланк заявки – doc-file (34.816 kb) 

Офіційний сайт проекту: www.puoep.org

Skype: puoep.luck

Контакти:
Дарія Каленюк тел: 8-095-318-82-49,
В’ячеслав Гусєв 8-067-986-16-08

 

 Правила набору учасників передбачають проведення співбесіди з кандидатами. Тож, якщо керівники проекту вважатимуть за потрібне вони запросять вас на свівбесіду протягом 20 -26 листопада 2007р. Підтвердження  до участі в проекті учасники отримають після 26 листопада.

Підтримка надана Норвегією  у формі дофінансування з коштів Норвезького Фінансового Механізму

 

Рекомендувати цей матеріал