Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1182150120


У 9 містах України пройдуть тренінги з проведення журналістських розслідувань

18.06.2007
джерело: www.civicua.org
Розпочинається реалізація масштабного проекту навчання журналістів по всій Україні проведенню журналістських розслідувань з питань корупції. Виконавцем проекту є Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) у партнерстві з Асоціацією медіа-юристів (АМЮ).

До участі у тренінгах запрошуються журналісти усіх видів ЗМІ з усіх областей, які мають або не мають досвіду проведення журналістських розслідувань, але мають високу мотивацію, можливості та перспективи їх проведення найближчим часом.

Участь у тренінгах безкоштовна, учасникам з інших міст забезпечується проживання та компенсується проїзд. ІРРП залишає за собою право відбирати журналістів і повідомить запрошеним учасникам про участь за менше ніж за 7-10 днів до початку тренінгу.

Попередня програма тренінгу та заявка на участь у додатку ( doc-file (153.088 kb) ). Для участі у семінарі журналісти мають подати заявки за зразком.

Журналісти можуть починати подавати заявки вже сьогодні, але по всіх регіональних семінарах ІРРП додатково робитиме окремі оголошення. Заповнені заявки слід подавати не менше ніж за 15 днів до дати тренінгу.

Ваші заявки, додаткові запитання надсилати на електронну адресу [email protected], на факс АМЮ (044) 2342357, Ви також можете телефонувати за номерами 067 5472233 або 050 3514179.

Автор : Проект „Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні „Гідна Україна”

Рекомендувати цей матеріал