Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1178537842


Запрошення до створення навчально-методичної збірки «Соціальні рольові та ділові ігри для дітей і молоді»

07.05.2007
автор: Артем Коновалов

Наприкінці травня - початку червня в передмісті Харкова протягом декількох днів проходитиме відкритий міський Фестиваль соціальних рольових ігор для дітей і молоді "Через змістовне дозвілля до особистісного розвитку".
Харківський міський центр дозвілля молоді за участю Харківської обласної молодіжної громадської організації "Зебра" та Громадського інформаційно-аналітичного Центру для молоді запрошує фахівців по роботі з дітьми та молоддю до створення навчально-методичної збірки "Соціальні рольові та ділові ігри для дітей і молоді". Тобто шукаємо досвідчених знавців тренерської та викладацької роботи в академічній і особливо неформальній освіті з дітьми та/або молоддю для поповнення практичним досвідом і кращими практиками, порадами або настановами тощо спеціалізованого друкованого видання щодо ігрових і інших методик викладацької роботи з молодими людьми.
Якщо Ви бажаєте взяти участь в створенні навчально-методичної збірки "Соціальні рольові та ділові ігри для дітей і молоді" - надсилайте власні матеріали в електронному форматі на [email protected], [email protected]. Повну повагу та дотримання авторства, а також примірник видання з Вашими доробками гарантуємо!
Докладніше про сам Фестиваль буде оголошено незабаром!

Автор:
Артем В. Коновалов
керівник Громадського інформаційно-аналітичного Центру для молоді (м. Харків)

Рекомендувати цей матеріал