Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1159796025


Всеукраїнський конкурс на кращий сімейний малюнок „Дитинство без насильства”

02.10.2006
джерело: www.civicua.org
Всеукраїнський конкурс серед сімей з дітьми на кращий малюнок „Дитинство без насильства" проводиться в рамках Міжнародної інформаційної кампанії „Дитинство без насильства".

Мета Конкурсу - дати можливість батьками та дітям через спільну художню творчість висловитися щодо їхнього бачення змісту виховання, ролі дорослих у процесі дорослішання дітей.

У Конкурсі можуть узяти участь сім’ї, в яких виховуються діти до 18 років, які захоплюється малюванням та бажають присвятити свою роботу темі Конкурсу.

Сім’я - учасник Конкурсу може подати лише один малюнок.

Вимоги до робіт-учасників Конкурсу
Робота повинна бути намальована на аркуші паперу формату А-4 або А-3 та надіслана на конкурс до 15 листопада 2006 року поштою разом із супровідними листом-заявкою на адресу: вул. Горького, 11, кв. 1, м. Київ, 01004, Україна із позначкою на конверті „Всеукраїнський конкурс малюнку „Дитинство без насильства".

До 20 листопада 2006 року журі конкурсу оцінює усі надіслані на Конкурс роботи та визначає найкращі роботи. Інформація про результати Конкурсу буде розміщена на веб-сайті ХДФ.

За результатами Конкурсу автори найкращих робіт отримають нагороди (цінні подарунки). Кращі роботи конкурсу будуть презентовані на сайті ХДФ.

Організатори Конкурсу залишають за собою право використовувати малюнки у проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій, соціальній рекламі тощо, але з обов’язковим посилання на автора.

Подані на Конкурс малюнки авторам не повертаються.

Форму-заявку на участь у конкурсі можна завантажити на сайті Християнського дитячого фонду: www.ccf.org.ua.


Автор : Християнський дитячий фонд

Рекомендувати цей матеріал