Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1147683173


Створено відеофільм для школярів на тему свідомого батьківства

15.05.2006
джерело: www.semya.org.ua

Громадська організація "Сім’я від А до Я" безкоштовно розповсюджує відеофільм для школярів на тему свідомого батьківства.

Відеофільм "Рішення прийнято" було створено в рамках проекту Харківської громадської організації "Сім’я від А до Я". До фільму були розроблені також рекомендації з його практичного використання. У фільмі розглядаються питання мистецтва виховання дитини і взаємовідносин між батьками та дітьми. Фахівці надають інформацію стосовно проблем абортів, шкідливих звичок та засобів запобігання небажаної вагітності.

Фільм створено російською та українською мовами в форматі VHS та CD. Хронометраж фільму 37 хвилин. Фільм створено для роботи зі школярами 14-17 років.

Викладачі та інші фахівці, що працюють з даною цільовою групою, можуть отримати копію фільму "Рішення прийнято", а також рекомендації з його використання за адресою Харків, вул. Сумська, 45, оф. 10. За додактовою інформацією звертайтесь до Олександри Скрипник або Наталії Малікової за тел. (057) 7000-960 або e-mail [email protected].

Заяви на отримання копії фільму приймаються також від зацікавлених осіб та організацій з інших міст. Однак кількість екземплярів для розповсюдження за межами Харкова та Харківської області є обмеженою.

Рекомендувати цей матеріал