Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1039164449


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ "ПРАВА ЛЮДИНИ ОЧИМА ДІТЕЙ"

06.12.2002

Українська Асоцiацiя Міжнародної Амністії та Нiдерландська секцiя Міжнародної Амністії оголошують Всеукраїнський конкурс творчих робiт "Права людини очима дитини".

Запрошуємо талановитих школярiв 1-11 класiв до активної участi у конкурсi творчих робiт: поезiй, казок, новел.

Загальнi вимоги:

1. Творча робота на тему конкурсу: права людини, права дiтей, вiршована iлюстрацiя до статей Загальної декларації прав людини, Декларації прав дитини, Конвенції прав дитини, реалiзацiя прав людини в Україні та в свiтi;

2. Обсяг роботи - не бiльше 1 сторiнки формату А-4;

3. Роботу можете надрукувати або написати чiтким розбiрливим почерком українською або росiйською мовами;

4. На окремому аркушi формату А-4 вкажiть своє iм’я та прiзвище, вiк (дата народження), домашню адресу, телефон, офiцiйну назву та адресу загальноосвiтнього закладу в якому навчаєтеся;

5. Будемо радi отримати фотокартку автора та iлюстрацiю до твору на окремому аркушi А-4 (цей пункт не є обов’язковим);

6. Роботи приймаються вiд 1 вересня до 1 листопада 2002 року за адресою: 86151 Ользi Губар, вул. Робфакiвська, 70а, м. Макіївка Донецької областi. Листи, надiсланi згiдно поштового штемпелю пiзнiше 1 листопада 2002 року, розглядатися не будуть.

Кожен учасник конкурсу отримає диплом i збiрку кращих творчих робiт. 15 переможцiв будуть запрошенi на урочисту церемонiю вручення нагород (цiнних призiв, подарункiв). Оргкомiтет залишає за собою право друкувати роботи, надiсланi на конкурс, надавати їх для публiкацiй в газетах та журналах, зберiгаючи авторство. Роботи не рецензуються i не повертаються.

КОНТАКТИ: Губар Ольга - тел.(06232) 6-25-67, Соболевська Надiя - тел.(06232) 4-51-56

(Інформація з електронного бюлетеня "Гурт")

IНФОРМАЦIЙНИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ БЮЛЕТЕНЬ "ГУРТ" - щотижневе видання Ресурсного центру розвитку громадських органiзацiй "Гурт", яке розсилається електронною поштою на 1500 адрес громадських органiзацiй, фондiв, iнформацiйних агенцiй, перiодичних видань та iнiцiативних громадян України. Це iнiцiатива волонтерiв та персоналу Ресурсного центру розвитку громадських органiзацiй "Гурт" плюс прагнення сприяти ефективному та якiсному обмiну інформації про рiзнi події соцiального сектору, поточну та перспективну дiяльнiсть громадських органiзацiй України, програми пiдтримки iнiцiатив громадських органiзацiй фондами, якi працюють на Україні, та багато іншої корисної та цікавої інформації.

Щоб пiдписатися на iнформацiйний електронний бюлетень "Гурт" - надiшлiть повiдомлення "пiдписати" на адресу: [email protected], а також додайте коротку iнформацiю про себе та органiзацiю (iм’я та прiзвище, назва організації, адреса, телефон та e-mail). Будь ласка, вкажiть бажаний формат бюлетеня (текст повiдомлення, приєднаний файл WORD, rtf та заархiвований).

Попереднi випуски iнформацiйного електронного бюлетеня "Гурт" можна знайти в Iнтернетi на веб-сайтi РЦ "Гурт": http://www.gurt.org.ua у роздiлi "Видання".

Для листування: 01025, Киiв, а/с 126. Тел./факс: (38 044) 552 1052, 551 6339.

Рекомендувати цей матеріал